top of page
Heart by Charlotte

Om Charlotte

Kreativ, intuitiv, varm, mjuk, inkännande och med ett stort hjärta. Det är några ord som beskriver mig. Jag har sedan barnsben haft en stor känslighet och kunnat känna och se andra människor på djupet, bortom fasad och yta. Jag har alltid haft ett intresse av att hjälpa andra människor och andra har naturligt kommit till mig för hjälp.

2019 gick jag igenom ett abrupt andligt/spirituellt uppvaknade och året därpå kraschade jag rakt in i en utmattning till följd av alldeles för många år av stress. Vad jag inte visste då var att det skulle ge mig möjlighet att lära känna mig själv på riktigt och börja ifrågasätta hur jag verkligen ville leva mitt liv. Jag befann mig så långt ifrån mitt sanna jag och mitt hjärta men det var någonting som skulle komma att ändras kommande år. Under min sjukskrivning tvingades jag till stillhet, tystnad och tid med mig själv. Det förändrade allt! Jag började utforska mitt sanna jag och mitt hjärtas viskande röst. Jag har gjort en lång resa och lagt många timmar på att arbeta med mig själv. Jag tror att när vi vågar möta oss själva med allt som är vi så kan vi börja läka. När vi vågar lyssna inåt så förstår vi vilken oändlig potential vi alla besitter. Alla mina erfarenheter ledde mig fram till det liv jag lever nu, i linje med mitt hjärta, och jag är så glad och tacksam för det. Idag står jag i mitt fulla ljus och jag vill inspirera dig att våga göra detsamma.  

Jag är diplomerad Livscoach och Reikihealer. Hos mig får du alltid landa i lugn och mjukhet. I mina sessioner skapar jag utrymme för dig att få landa och lyssna inåt, men också att växa och utvecklas. Jag vill att du ska få se och känna all den potential du besitter och veta att allt det du drömmer om är möjligt.

I grunden har jag en kandidatexamen i Grafisk design och Kommunikation. Innan jag startade eget företag arbetade jag med grafisk formgivning och kommunikation i många år och i flera olika organisationer. Nu använder jag mina kunskaper för att hjälpa dig som själslig företagare i form av olika designuppdrag som webbdesign, varumärkesarbete, med sociala medier och grafisk formgivning. Jag arbetar brett inom området så tveka inte att kontakta mig om det finns något du behöver hjälp med i ditt företag.

 

Varmt välkommen att boka en session hos mig, eller kontakta mig för hjälp med designuppdrag! Jag ser fram emot att få möta dig och allt som är du. Precis som du är.

bottom of page