top of page

Human design läsning

Vill du förstå dig själv bättre och lära dig mer om din unika design? I en Human design läsning går vi igenom din Human design karta och tittar på hur du är designad för att leva ditt liv fullt ut. Human design ger dig svar kring din unika energi, hur du är designad att använda den och hur du kan använda dina unika gåvor för att skapa överflöd.

Human design

Vad är Human design?

Human design är ett fantastiskt system för självkännedom, självkärlek och personlig utveckling. Det ger dig svar om vem du är och den unika energi du är här för att leva ut i nuvarande liv. Human design ger dig bättre förståelse för dig själv men också för andra och visar hur unika vi alla är. Det visar att det inte finns ett rätt sätt att leva på för alla, men att det finns ett sätt för just dig att använda din unika energi för att leva ett så enkelt och njutbart liv som möjligt. Human design visar dig dina unika styrkor och gåvor och hjälper dig att vara helt och fullt dig själv.

Själva systemet är en blandning av chakralära, astrologi, i-ching och kabbala.

Så går en läsning till

Under en Human design läsning med mig tittar vi på din unika Human design karta. Vi går igenom alla grundläggande delar av kartan steg för steg och du är välkommen att ställa frågor under tiden. Kanske har du bara hört talas om Human design och blivit nyfiken på att veta mer, eller så har du lärt dig vilken energityp du har och vill ha hjälp att lära dig mer. En Human design läsning kommer ge dig både svar och konkreta verktyg att arbeta vidare med för att leva ut din unika design på bästa sätt.

Det här går vi igenom

Under läsningen kommer vi att gå igenom:

Hur din energi fungerar och hur du bäst använder den (din energityp och strategi)

Hur du följer din intuition och bäst fattar beslut (din auktoritet)

Din personlighet (din profil)

Hur din energi kommer till uttryck på olika sätt (bland annat inspiration, motivation, känslor, stress) och hur du blir påverkad av andra (dina energicenter)

Tillsammans bildar dessa delar de grundläggande delarna i en Human design karta. Genom att lära dig mer om dem och börja utforska hur du kan leva i enlighet med din design kan du skapa stor förändring i ditt liv. Framförallt kan informationen ge dig en större trygghet när det kommer till att lita till dig själv, våga vara mer du och leva på det sätt som är rätt för just dig.

Via Zoom

Läsningen sker online via Zoom och är 60 minuter.

Investering

60 min Human design läsning, 1700 kr.

Boka Human design läsning

Du bokar tid för din Human design läsning genom att skicka ett mejl till mig på charlotte@heartbycharlotte.se. Sedan bestämmer vi detaljerna tillsammans.

 

Varmt välkommen att boka din unika Human design läsning! Jag ser fram emot att möta dig!

bottom of page