top of page

Coaching

Vill du känna dig trygg i dig själv & hitta stöd och kraft att vara dig själv fullt ut? Längtar du efter förändring utan att veta hur du ska skapa den? I en coachingsession låter vi din själ och ditt hjärta få komma med svaren. Genom samtal, övningar och intuitiv vägledning ger jag dig den trygghet du behöver för att stå stark i dig själv och skapa ditt liv så som du vill leva det.

Coaching

Vad är coaching?

Coaching är stöd för att ta dig dit du vill. För att få klarhet, hitta svar och känna vad nästa steg är. Genom samtal, olika övningar och med stöd och vägledning av mig som coach hittar vi tillsammans svar på de frågor och funderingar du bär inom dig. Coaching hjälper dig att komma framåt och att utvecklas. Coaching utgår alltid från dig och dina önskningar. Tillsammans utforskar vi svaren du har inom dig och ser till att du kommer till klarhet och vet vad nästa steg är. Som coach finns jag vid din sida och stöttar dig hela vägen.

Intuitiv coaching

I mina coachingsessioner arbetar jag intuitivt med själsligt fokus. Intuitiv coaching själ till själ. Svaren du söker finns i ditt hjärta och i din själ och det är dem jag hjälper dig att hitta.

I grunden utgår jag från traditionell coaching som handlar om att jag ställer direkta och kraftfulla frågor till dig. Jag är övertygad om att vi alla bär svaren inom oss, vårt hjärta och vår själ vet. Men av olika anledningar så kan eller vågar vi inte lyssna på dem. Det kan handla om olika rädslor, blockeringar och/eller begränsningar och det är dem vi nyfiket utforskar tillsammans. Enkla och direkta frågor är så otroligt kraftfullt när det kommer till att hitta in till kärnan, utan onödiga omvägar.

Jag arbetar intuitivt och själ till själ. Min intuition är mitt viktigaste arbetsredskap. Den gör att jag får budskap, bilder, vägledning och att jag hör sådant som inte sägs. Jag skapar ett tryggt och kärleksfullt utrymme där du kan känna dig helt trygg med att vara hela du. Hos mig behöver du inte bära någon mask eller fasad och det är så otroligt befriande att helt och fullt få mötas i det.

Jag arbetar holistiskt vilket innebär att jag ser till hela dig: kropp, själ, sinne, känslor. Allt hänger ihop och bildar den fantastiska helhet som är du.

Personlig coaching för dig och/eller ditt företag

Jag brinner för och älskar att prata personlig utveckling och själsligt företagande. Det är du som bestämmer inriktning på coachingen och om du vill inrikta dig på din personliga utveckling eller ditt företagande, eller kanske båda? När det handlar om själsligt företagande går det ofta inte att skilja på person och företag utan din utveckling är också ditt företags utveckling. Jag coachar brett inom personlig och själslig utveckling och företagande.

Coaching via telefon eller zoom

Coaching sker via telefon eller zoom. Du väljer det alternativ som känns bäst för dig. Båda alternativen fungerar precis lika bra.

Hur går en coachingsession till?

Bokad tid ringer du till mig, eller så ses vi på zoom. Tillsammans landar vi här och nu, pratar om vad du vill använda dagens session till och sätter upp mål. Det är alltid du som bestämmer ämne för coachingen. Vet du inte exakt ämne så kommer vi fram till det tillsammans. Jag som coach håller utrymme för dig och har koll på tiden så att du kan slappna av i nuet. 

Coaching är samtal. Jag ställer frågor till dig. Vi arbetar också med olika former av övningar och visualisering. Genom att utmana beteenden, mönster, tankar, känslor, erfarenheter och föreställningar kan vi komma åt svaren och klarheten du behöver. Jag jobbar intuitivt och lyssnar på det som kommer till mig i stunden. Som coach använder jag alla mina sinnen, lyssnar in, läser mellan raderna och använder min intuition för att på djupet höra och känna det du förmedlar.

Vi ser till din helhet, det du varit med om fram tills idag, vart du befinner dig nu och hur du önskar att din framtid ska se ut. Fokus ligger alltid här och nu och på det liv du önskar leva men genom att titta tillbaka på det förflutna kan vi hitta erfarenheter, präglingar och föreställningar som är orsak till blockeringar och begränsningar men också nycklar till framgång och svar på vem du är innerst inne, din kärna. 

Vi avslutar sessionen med att stämma av hur du känner dig i stunden, pratar kring hur du ska gå vidare och ser till att du känner dig trygg i ditt nuläge.

Det går aldrig att säga exakt hur ett samtal kommer se ut men du kan lita till att din själ vet vilka svar du behöver just  nu.  

Det kan låta enkelt men coachning är så otroligt kraftfullt, speciellt när vi kopplar in oss på själ och hjärta. Din själ har svaren och jag är här för att hjälpa dig att upptäcka dem.

Det här kan coaching hjälpa dig med

Coaching är för dig som letar svar, vill utvecklas och känna dig trygg i dig själv.

 

I en session finns utrymme för dig att dela och sätta ord på känslor och tankar. Vi lyfter på locket, släpper fram sådant som är undantryckt och frigör sådant som vi alla går runt och bär på, allt från sorg, ilska, skuld och skam till rädslor och besvikelser. I coachingen finns utrymme för dig. Du blir lyssnad på och stöttad hela vägen.

Du kan till exempel få hjälp att:

  • Stärka relationen till dig själv och andra genom att arbeta med självkärlek, självförtroende och självkänsla.

  • Att hitta din livsuppgift genom att utforska vad du är bra på och vad du tycker är roligt att göra.

  • Att identifiera och följa dina drömmar. Att våga drömma stort, manifestera, attrahera och ta de steg som behövs för att leva dina drömmar.

  • Att våga ta steget att starta eget företag, om det är vad du drömmer om.

  • Att få kontakt med och läka ditt inre barn.

  • Att sätta ord på upplevda rädslor och begränsningar och att programmera om de tankemönster som hindrar dig att komma framåt.

  • Att skapa nya vanor och leva ett liv i linje med din själ och ditt hjärta.

Vad du kan förvänta dig av mig som coach

Jag skapar ett tryggt och kärleksfullt utrymme för dig där du helt och fullt kan möta allt som är du. Jag finns med och stöttar dig hela vägen. I mina sessioner blir du alltid sedd och lyssnad på. Jag är mjuk och inkännande och använder alltid min intuition för att möta dig på bästa sätt. Jag möter dig mjukt men kan också utmana dig när jag känner att det är vad som kommer hjälpa dig att ta dig framåt. Jag tror på din oändliga potential och att du har alla svaren inom dig. Du är redan allt du behöver vara och jag vill hjälpa dig att se precis hur fantastisk du är. Jag arbetar alltid i ren kärlek och rent ljus med målet att du ska kliva in i ditt hjärta och i din fulla kraft.
 

Investering

60 minuter coaching, 750 kr.

Boka tid för coaching

Du bokar tid för coaching genom att skicka ett mejl till mig på charlotte@heartbycharlotte.se

Sedan bestämmer vi detaljerna tillsammans.

 

Varmt välkommen att boka din unika coaching session. Jag ser fram emot att möta dig!

bottom of page