top of page

TIBETANSK ANSIKTSMASSAGE

Har du spänningar i huvud, nacke och/eller axlar? Längtar din kropp och själ efter avslappning? Välkommen till alldeles underbar mjuk och avslappnande behandling som verkar föryngrande på huden och hjälper dig släppa på spänningar.  Efter behandlingen kan du känna dig både avslappnad och få ny energi.

Tibetansk ansiktsmassage

Hur går behandlingen till?

Först bäddas du in på den mjuka bädden där du får landa en liten stund. Behandlingen börjar med att jag tvättar av ditt ansikte och applicerar olja på huden. Sedan går vi vidare med en uppmjukning och den djupgående massagen. Därefter väntar massage av hals, nacke, axlar och hårbotten och akupressur på akupressurpunkter på huvud och ansikte. Behandlingen avslutas med en stunds vila där du bäddas in och får ta emot mjuk hand- och fotmassage. Efter behandlingen får du sakta komma tillbaka i egen takt.

Vilka är effekterna av tibetansk ansiktsmassage?

Tibetansk ansiktsmassage är avslappnande för både kropp och själ. Genom massagen får du hjälp att släppa spänningar i nacke, huvud och käke. Många upplever att spänningshuvudvärk, ögontrötthet, stel nacke och stela käkar lindras eller försvinner helt.

 

Massagetekniken ger en uppstramande effekt och verkar föryngrande på huden. Blodcirkulationen ökar och lymfflödet stimuleras. När gamla spänningar får släppa kan den inre skönheten få komma fram. Allt vi går igenom sätter sina spår i ansiktet.

 

Behandlingen aktiverar det parasympatiska nervsystemet (lugn- och rotsystemet) som kan ge dig förbättrad sömn och mer energi.

Att tänka på

Ha gärna mjuka kläder på dig så du kan slappna av ordentligt, gärna med en oöm överdel då jag använder massageolja på axlarna. Kom osminkad till behandlingen.

Dagarna efter behandlingen är det bra att dricka lite extra vatten för att hjälpa kroppen med utrensning då vi genom massagen aktiverat ditt lymfsystem.

Massage som friskvård

Massage är godkänt som Friskvård av Skatteverket. Det innebär att du som har friskvårdsbidrag på jobbet kan använda det till behandlingen. Hör med din arbetsgivare vad som gäller på just din arbetsplats.

Boka tid för tibetansk ansiktsmassage

Du bokar tid för Tibetansk ansiktsmassage via BokaDirekt. Klicka på knappen nedan för att komma till bokningssidan.

Om du inte hittar någon tillgänglig tid eller en tid som passar dig är du välkommen att kontakta mig så hittar vi en tid som fungerar för oss båda.

 

Varmt välkommen att boka din tid för ansiktsmassage. Jag ser fram emot att möta dig!

bottom of page