top of page

Reiki healing

Längtar din kropp och själ efter mjuk avslappning? Känner du dig trött? Tömd på energi? Välkommen att landa en stund i total närvaro i Reikins helande energier. Efter en Reikisession känner du dig avslappnad, lugn, närvarande och fylld med ny energi. Jag erbjuder Reiki på distans.

Reiki healing

Vad är Reiki?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod som arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på ditt energiförråd. Energin under en behandling går alltid dit den behövs som bäst just nu. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp, sinne och själ bildar en helhet. Reikin jobbar emotionellt, fysiskt och mentalt och ger djup avslappning. En stunds lugn och välbefinnande som fyller på din energi.

Intuitiv Reiki med vägledning

I mina sessioner arbetar jag intuitivt med Reiki, läser av din energi, löser upp blockeringar, balanserar dina chakran och tar emot budskap från din kropp och din själ. Din kropp berättar vad den behöver och din själ förmedlar budskap från ditt högre jag. Budskapen som kommer igenom är alltid ljusa, kärleksfulla och för ditt högsta bästa. Varje session är unik och du kan lita på att du alltid får det du behöver bäst just nu.

På distans

Just nu erbjuder jag Reiki på distans. Reiki fungerar precis lika bra på distans som i en fysisk session eftersom jag arbetar med energi och den spänner över tid och rum. En fördel med en session på distans är att det kan kännas extra tryggt och avslappnande att få ta emot Reiki från sitt egna hem. Du kan lita till att resultatet blir detsamma som i en fysisk session.

Hur går en session till?

Du lägger du dig bekvämt, mjukt och ostört hemma vid bokad tid. Ha gärna en filt över dig. Jag läser av din energi och arbetar mig igenom kroppen för att lösa upp blockeringar och sätta igång energiflödet.​ Reiki frigör blockeringar som ligger i vår emotionella, mentala och fysiska kropp. När blockeringarna släpper kan energin flöda fritt igen.

Reiki sker i tystnad eller till lugn musik. Du väljer själv om du vill ha musik under sessionen. Ett fint tips är en spellista på Spotify som heter "Reiki Healing Waves".

Efter behandlingen är det viktigt att du tar dig tid att komma tillbaka i ett lugnt tempo. Eftersom Reiki har en utrensande effekt så kan man bli lite frusen efter en session. Vill du hjälpa kroppen rensa ut den energi som kommit i rörelse är det bra att dricka lite extra vatten.

 

Jag skickar ett mejl till dig efteråt med det jag känt in under vår session. Du är varmt välkommen att svara mig och dela din upplevelse, det är alltid lika fint att få ta del av. Allt som du delar stannar mellan oss.

Hur känns Reiki?

Eftersom vi arbetar med din kropps energiflöde och lättar på blockeringar så kan du uppleva olika fysiska sensationer i kroppen. Det är vanligt att man känner värme, kyla och/eller pirrningar. Det kan också var så att du inte upplever några fysiska sensationer. Alla är vi olika och det kan vara olika från gång till gång. Lita till att du får det du behöver bäst just nu.

 

Eftersom Reiki ger djup avslappning och sänker stressnivån kan det nästan kännas som att du somnar. Du hamnar helt enkelt i ett djupt avslappnat tillstånd. Visst kan du också somna. Då är det precis det du behöver och allt är som det ska. Reiki fungerar precis lika bra ändå.

Efter en behandling är det vanligt att känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Hur kan Reiki hjälpa?

Reiki ger en djup avslappning och hjälper oss att landa här och nu. Många lever ett hektiskt liv med mycket stress i vardagen och en Reikisession ger dig möjligheten att få stanna upp en stund, landa och bara vara.

Reiki botar inte sjukdomar men är ett fint komplement till traditionell sjukvård. Att låta kropp och sinne få vila, slappna av och stötta kroppens egna läkningsprocesser.

 

Många upplever en stillhet både fysiskt och mentalt och Reiki kan därför hjälpa dig att skapa mer närvaro i livet.

Kan alla ta emot Reiki?

Du behöver inte ha någon särskild tro eller ens tro att Reiki fungerar/förstå hur Reiki fungerar. Reiki är helt oberoende av tro. Många tror också att man behöver vara "mottaglig" men det är inte alls så. Alla kan ta emot Reiki!

 

Reiki är livsenergi. Livsenergi finns i allt som lever och det är den energin som Reiki jobbar med. Av olika anledningar kan energin i vår kropp blockeras. Reiki hjälper helt enkelt energin att flöda fritt igen.

Reiki som friskvård

Reiki är godkänt som Friskvård av Skatteverket. Det innebär att du som har friskvårdsbidrag på jobbet kan använda det till Reikibehandlingar. Hör med din arbetsgivare vad som gäller på just din arbetsplats. Jag skickar alltid ett kvitto till dig i ett mejl efter vår session.

Investering

Reiki Healing, Distanssession 45 min, 650 kr
Reiki Healing, Distanssession 30 min, 450 kr

Boka tid för reiki

Du bokar tid för Reiki genom att skicka ett mejl till mig på charlotte@heartbycharlotte.se

Sedan bestämmer vi detaljerna tillsammans.

 

Varmt välkommen att boka din Reiki session hos mig.  Jag ser fram emot att möta dig!

bottom of page