top of page

Personligt varumärke

Driver du företag från själ och hjärta och funderar på det här med varumärke, grafisk profil och marknadsföring? Jag kan hjälpa dig!

Personligt varumärke

Nå ut med ditt unika jag

Har du funderat på hur du kan synas och nå ut i mängden? Hur du bäst kan marknadsföra dina tjänster och nå dina kunder? Jag hjälper dig skala av så ditt unika jag kan lysa igenom. Tillsammans skapar vi en tydlig och enhetlig bild av ditt företag som som gör det enkelt för din målgrupp att förstå vad du erbjuder och hur du kan hjälpa dem, samt skapar en strategi för hur du kan nå ut till dem på bästa sätt genom marknadsföring.

Personligt anpassat

Jag anpassar mitt erbjudande efter vad just du behöver. Kanske behöver du coaching kring ditt personliga varumärke, en grafisk profil, hjälp med hur du når ut i din marknadsföring eller hjälp med alla delar? Jag har arbetat brett med kommunikation och marknadsföring i över tio år. Tillsammans hittar vi den lösning som passar dig bäst.

Jag arbetar coachande och flödande i energin och alltid från hjärtat. Vi utgår alltid från dig och dina önskningar, med utgångspunkt i det bästa för dig.

Det här kan jag hjälpa dig med

Jag kan hjälpa dig med många olika delar inom själsdrivet företagande, personligt varumärke och marknadsföring. Några exempel kan vara:

Personligt varumärke

Tillsammans tittar vi på varumärkets olika delar. Vi pratar varför, affärsidé, ledord, vision, målgrupp, värden, tonalitet. Allt resulterar i en personlig varumärkesbok i digitalt format som blir en tydlig grund för ditt företagande.

Grafisk profil

Utifrån ditt personliga varumärke tar vi fram en grafisk profil med färger, teckensnitt, bildspråk med mera som hjälper ditt företag att synas på ett tydligt och enhetligt sätt.

Marknadsföring

Vi tittar på marknadsföring och kanalstrategi. Hur når du dina kunder? Och var? Hur paketerar du dina tjänster? Resultatet blir en kanalstrategi som gör det enkelt för dig att veta hur du arbetar med marknadsföring av dina tjänster.

Sociala medier

Jag kan hjälpa dig med mallar för sociala medier utifrån ditt personliga varumärke och din grafiska profil. Mallar sparar tid och säkerställer att du visar en tydlig bild av ditt företag. Jag kan också hjälpa dig att skapa innehåll och publicera i dina kanaler.

Canva

Canva är ett fantastiskt verktyg att skapa all typ av innehåll och marknadsföring i. Jag kan hjälpa dig med mallar och kurser i hur du använder Canva på bästa sätt.

Hemsida

Behöver du en hemsida? Jag arbetar också med webbdesign och skapar en helt unik och komplett hemsida till ditt företag.

Läs mer under Webbdesign

Via telefon eller zoom

Vi hörs via telefon eller zoom. Behöver vi titta på designförslag eller liknande hörs vi via Zoom.

Investering

Kontakta mig för förslag på upplägg och pris baserat på vad du behöver hjälp med. Jag arbetar timvis eller skapar olika paketlösningar.

Kontakta mig

Kontakta mig på charlotte@heartbycharlotte.se så tittar vi på en lösning för hur vi kan jobba tillsammans.

 

Varmt välkommen att höra av dig! Jag ser fram emot att möta dig!

bottom of page